Απώθηση Φιδιών-SplendidGroup

Απώθηση Φιδιών

Η απώθηση των φιδιών γίνεται σε χώρους με χρήση οικολογικών απωθητικών που δεν είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον. Το σκεύασμα που χρησιμοποιείται τοποθετείται περιμετρικά του κτιρίου ή χώρου δημιουργώντας ουσιαστικά μια ζώνη προστασίας γύρω του.
Τα φίδια ανήκουν στην κατηγορία των ερπετών και δραστηριοποιούνται από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο. Τους κρύους μήνες πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Τα φίδια τρέφονται με τρωκτικά, σαύρες αλλά και με έντομα για αυτό θα μπορούσαν να θεωρηθούν και ωφέλιμα.
Στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται η καταπολέμηση και η θανάτωση των φιδιών καθώς είναι ένα προστατευμένο είδος και ελέγχει στην αλυσίδα τον πληθυσμό των ποντικιών και των παρασίτων που είναι βλάπτουν την γεωργία. Στην Ελλάδα υπάρχουν 23 είδη φιδιών εκ των οποίων μόνο τα 7 είναι δηλητηριώδη. Το φίδι επιτίθεται μόνο όταν νιώθει ότι εγκλωβίζεται ή δέχεται απειλή από κάποιον. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απλά φεύγει για να προστατευτεί.

Μέτρα αντιμετώπισης


Απωθητικά σκευάσματα

Τα απωθητικά σκευάσματα τοποθετούνται περιμετρικά στα κρίσιμα σημεία που θα μπορούσε να υπάρχει κατοικία φιδιών. Αυτά θα μπορούσε να είναι σε κουφάλες δέντρων, κάτω από πέτρες, σε σημεία που υπάρχουν ψιλά χόρτα κ.α.. Τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι τοξικά και είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ..
Η φιδοαπώθηση πραγματοποιείται αρχές Μαρτίου μέχρι αρχές φθινοπώρου καθώς τις χειμερινές περιόδους τα φίδια δεν αποτελούν απειλή επειδή πέφτουν σε χειμέρια νάρκη.
Για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος η εταιρεία μας θα συνιστούσε να γίνει απώθηση φιδιών 2 ή 3 φορές μέσα στην περίοδο που δραστηριοποιούνται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση από ειδικό!

Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο!

Αποστολή