Απολύμανση

Απολύμανση

Απολύμανση ονομάζεται η διαδικασία πλήρους εξάλειψης των μικροβίων, βακτηρίων ή άλλων παθογόνων μικροοργανισμών από επιφάνειες, χώρους ή αντικείμενα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με χημικά μέσα (όπως αλκοόλη και νεφελοψεκασμός), είτε με φυσικές μεθόδους (αύξηση θερμοκρασίας)

Στη SplendidGroup με πολλά χρόνια εμπειρία στον τομέα των απολυμάνσεων, σας προσφέρουμε περιεκτικές υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς από την αρχή μέχρι το τέλος, άμεσα και οικονομικά, με σκοπό να μείνουν οι πελάτες μας ευχαριστημένοι.

Γιατί παίζει σημαντικό ρόλο η αποστείρωση πριν την Απολύμανση?

Πολύ σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της απολύμανσης, αποστειρώνοντας τα εργαλεία μας. Εξοντώνουμε τελείως όλους τους μικροοργανισμούς, τους ιούς, τα παράσιτα και όλα τα μικρόβια, με σκοπό τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι καθαρά και ασφαλή, και να μην οδηγήσουν σε μία περαιτέρω χειρότερη κατάσταση. Η αποστείρωση γίνεται με τη χρήση κάποιων χημικών προϊόντων και νερού.

Απολύμανση Σπιτιού, πολυκατοικίας και οποιουδήποτε άλλου χώρου

Συνήθως, η πιο δημοφιλέστερη είναι η απολύμανση για κατσαρίδες, κοριούς και ψύλλους καθώς είναι έντομα που ζουν σε υπόνομους και αποχετεύσεις λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Μάθετε Περισσότερα

Απολύμανση Χώρων για Κατσαρίδες

Φάρμακα για Απολύμανση

Απολύμανση με χρήση ξηρού υπέρυθρου ατμού (Cimer Eradicator)

Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα οικολογική, αφού πραγματοποιείται χωρίς την χρήση φαρμάκων. Εφαρμόζεται σε όλους τους χώρους όπως ξενοδοχεία, σπίτια, παιδικούς σταθμούς, ακόμα και σε υφασμάτινες επιφάνειες και στρώματα.
Το ειδικό χαρακτηριστικό του μηχανήματος αυτού είναι το είδος του ατμού που παράγεται από το μπόιλερ. Η θερμοκρασία του μπορεί να φτάσει στους 180οC σκοτώνοντας όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς(ιοί, μύκητες, βακτήρια κ.α.). Ο ατμός εισχωρεί έως και 30 εκατοστά στους καναπέδες, στα στρώματα και σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία. Έτσι εξαλείφονται μικροοργανισμοί και βακτήρια από το θερμικό σοκ που προκαλείται σε αυτούς. Παράλληλα αφαιρούνται όλες οι δυσάρεστες οσμές από τον χώρο.

Νεφελοψεκασμός

Ο νεφελοψεκασμός είναι μια μέθοδος απολύμανσης που εφαρμόζεται σε όλους κλειστούς χώρες .
Ένας ειδικός εκνεφωτήρας (fogger) είναι ένα βενζινοκίνητο μηχάνημα, το οποίο δημιουργεί ψυχρό νέφος ατμού με αποτέλεσμα να υπάρχει ομοιομορφία κατανομής του απολυμαντικού φαρμάκου, το οποίο καλύπτει όλες τις επιφάνειες ακόμα και τις πιο δυσπρόσιτες.
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Απολύμανση με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης

Στην συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιείται ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης 6 atm. Η χρήση του συνιστάται για επιφάνειες όπως έπιπλα πατώματα και γενικότερα οικιακά είδη, αφού έχει προηγηθεί καθαρισμός του χώρου
Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ., είναι άοσμα, βιοδιασπώμενα και δεν προκαλούν διαβρώσεις στις επιφάνειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση από ειδικό!

Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο!

Αποστολή