Απεντόμωση-Splendid Group

Απεντόμωση

Απεντόμωση είναι αρχικά ο έλεγχος και στη συνέχεια η καταπολέμηση όλων των εντόμων και παρασίτων ιπτάμενων ή βαδιστικών. Τα έντομα αυτά είναι κατσαρίδες (Blattella germanica, Blatta orrientalis, Periplaneta americana), μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι, αράχνες, σφήκες, ακάρεα, ξυλοφάγα (τερμίτες, σαράκια) κ.α..

Οι κυριότερες μέθοδοι αντιμετώπισης των εντόμων είναι οι εξής:

 • Ψεκασμός με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης

  Τη μέθοδο αυτή τη χρησιμοποιούμε  κυρίως σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους. Το συνεργείο μας χρησιμοποιεί ψεκαστήρα 6 atm με ειδικά ακροφύσια για τις δυσπρόσιτες περιοχές εφαρμογής.
  Ο ψεκασμός εξωτερικά συμβαίνει περιμετρικά των χώρων, στα σιφώνια, στις ρωγμές ή σχισμές, στα φρεάτια, στα μπαλκόνια, δηλαδή όπου μπορεί να υπάρχουν φωλιές των εντόμων. Αντιθέτως, ο ψεκασμός συμβαίνει εσωτερικά στα σιφώνια, στις αποθήκες, στις τουαλέτες, σε σχισμές ή ρωγμές, στα σοβατεπί ή όπου αλλού κρίνει απαραίτητο ο τεχνικός.
  Όσον αφορά τον ψεκασμό στις πολυκατοικίες ο ψεκασμός εξωτερικά συμβαίνει στις αποθήκες, στα φρεάτια, στις πυλωτές ή σε οποιοδήποτε χώρο κρίνει αναγκαίο ο τεχνικός. Εσωτερικά ο ψεκασμός συμβαίνει στο υπόγειο, στο λεβητοστάσιο κ.α.. Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση καλό είναι  να γίνει ένας επιπλέον ψεκασμός σε όλα τα διαμερίσματα.
  Τη μέθοδο αυτή τη χρησιμοποιούμε για την αποτελεσματική καταπολέμηση των εντόμων όπως κατσαρίδες, ψείρες κ.α.. Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, άοσμα, βιοδιασπώμενα,δεν λεκιάζουν ή καταστρέφουν επιφάνειες και είναι ακίνδυνα για κατοικίδια και ανθρώπους

 

 • Απεντόμωση με gel

  Η Απεντόμωση με gel είναι για τους εσωτερικούς χώρους όπου δεν μπορεί να γίνει η χρήση της μεθόδου ψεκασμού. Τη χρησιμοποιούμε για την καταπολέμηση κατσαρίδων κυρίως των ψιλών (Blattella germanica) και μυρμηγκιών .Τα δολώματα μορφής gel για κατσαρίδες περιέχουν ορμόνες. Χρησιμοποιούμε δραστικές ουσίες ενός σκευάσματος όπου πηγαίνουν σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό προκαλώντας «κανιβαλισμό» και γίνεται η εξόντωση όλων των κατσαρίδων .Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου αυτή είναι ότι η εφαρμογή της γίνεται χωρίς να επηρεαστεί η καθημερινότητα και χωρίς να απομακρυνθείτε από το χώρο σας καθώς πρόκειται για άοσμο και μη τοξικό σκεύασμα.

 

 • Νεφελοψεκασμός ( Fogging)

  Ο νεφελοψεκασμός είναι μια μέθοδος Απεντόμωση για βιομηχανικούς χώρους και χώρους μεγάλής έκτασης (αποθήκες, κήπους κ.α.).
  Η εκνέφωση απολυμαίνει βιομηχανικούς και μεγάλους χώρους όπως αποθήκες και κήπους. Ένα ειδικό βενζινοκίνητο μηχάνημα εκτελεί τη διαδικασία νεφελοποίησης, δημιουργώντας μια ψυχρή ομίχλη που κατανέμει ομοιόμορφα το φάρμακο. Αυτή η ομίχλη καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και διεισδύει σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία. Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να καταπολεμήσετε τα περισσότερα έντομα, συμπεριλαμβανομένων των ψειρών, των κουνουπιών και των μυγών. Τα αποτελέσματα αυτής της εφαρμογής είναι άμεσα και μακροχρόνια.
  Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε τα επιλέγουμε ανάλογα με τον χώρο και το έντομο που αντιμετωπίζουμε και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

 

 • Ψεκασμός υψηλής πίεσης

  Η Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση των εντόμων σε βιομηχανίες, σε μεγάλους σε έκταση χώρους και μεγάλες επιμολυσματικές επιφάνειες.
  Στη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούμε ένα ειδικό μηχάνημα υψηλής πίεσης (fogger). Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται στο χώρο με την μορφή καπνού πολύ μικρών σταγονιδίων. Το μικρό μέγεθος στης σταγόνας σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής καλύπτει πλήρως όλες τις επιφάνειες ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.
  Στη συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιούμε ένα ειδικό εντομοκτόνο ώστε να βλάψει τα έντομα στόχο και όχι τα υπόλοιπα έντομα της πανίδας.

 

 • Απεντόμωση με χρήση ξηρού υπέρυθρου ατμού (Cimer Eradicator)

  Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα οικολογική,  χωρίς καμία χρήση φαρμάκων και είναι απόλυτα αποτελεσματική κυρίως για τους κοριούς. Την εφαρμόζουμε σε ξενοδοχεία, σπίτια, παιδικούς σταθμούς, ακόμα και σε υφασμάτινες επιφάνειες και στρώματα.
  Το ειδικό χαρακτηριστικό που μηχανήματος αυτού είναι το είδος του ατμού που παράγει μέσα στο μπόιλερ και η θερμοκρασία του μπορεί να φτάσει στους 180οC. Ο ατμός αυτός μπορεί όχι μόνο να εξαλείψει τα ενήλικα έντομα (ψείρες, κοριούς, ακάρεα)  στο χώρο σας αλλά και τα αυγά τους.
  Μετά την εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου μπορείτε να εισέλθετε κατευθείαν στο χώρο σας.

 

 • Απεντόμωση με ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση από ειδικό!

Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο!

Αποστολή