Προστατευτικό δίχτυ για γάτες

Δίχτυ για γάτες

To ειδικό προστατευτικό  Δίχτυ  για γάτες  που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας κάνει το μπαλκόνι σας πιο ασφαλές και  σας διαβεβαιώνει ότι οι γάτες σας θα μείνουν ασφαλείς. Μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά και εξωτερικά των παραθύρων ή του μπαλκονιού σας. Είναι φτιαγμένο από υλικό το οποίο δεν μπορεί να σχίσει η γάτα σας είτε σκαρφαλώνοντας, είτε δαγκώνοντας το. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία και η αντοχή του μπορεί να φτάσει και πάνω από 10 χρόνια.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ως κατοικίδιο συντροφιάς τις γάτες. Η ζωή της γάτας στην πόλη εγκυμονεί πολλούς κινδύνους όπως πτώση από μπαλκόνι ή παράθυρο για αυτό και είναι αναγκασμένες να ζούνε στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Όμως, η γάτα είναι ένα ανεξάρτητο ζώο και δυσκολεύεται να ζήσει κλεισμένη σε ένα διαμέρισμα χωρίς να απολαμβάνει τον αέρα και τον ήλιο που λατρεύει.

Η εταιρεία μας Splendid group είναι εδώ για να σας δώσει την ιδανική λύση (προστατευτικού Δίχτυ για γάτες) για να κάνετε το κατοικίδιο που λατρεύετε ακόμα πιο χαρούμενο αφήνοντας να βγαίνει στο μπαλκόνι.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Άμεση Εξυπηρέτηση

Η εγκατάσταση για το προστατευτικό Δίχτυ για γάτες γίνεται έγκαιρα και σε οικονομική τιμή από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Σχεδιασμός

Το προστατευτικό Δίχτυ για γάτες της Splendidgroup είναι φτιαγμένο από ειδικό πλέγμα που σας εξασφαλίζει και την ασφάλεια αλλά και την ελευθερία των κατοικιδίων σας. Επιπλέον, λόγω της ανθεκτικότητας του παραμένει σταθερό και άκαμπτο είτε βρέχει είτε φυσάει πολύ δυνατά. Τέλος, δε χαλάει την αισθητική του χώρου καθώς είναι σχεδόν κάτι απαρατήρητο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση από ειδικό!

Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο!

Αποστολή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο!

Αποστολή