Απολύμανση-SplendidGroup

Απολύμανση

Η Απολύμανση είναι η καταστροφή ή απομάκρυνση παθογόνων και δυνητικά παθογόνων μικροοργανισμών από επιφάνειες, χώρους και αντικείμενα.
Η διαδικασία της απολύμανσης πραγματοποιείται είτε με χημικά μέσα (π.χ. αλκοόλη), είτε με φυσικές μεθόδους ( υψηλή θερμοκρασία) στις επιφάνειες και τους χώρους.

Μέθοδοι αντιμετώπισης

Απολύμανση με χρήση ξηρού υπέρυθρου ατμού (Cimer Eradicator)

Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα οικολογική, πραγματοποιείται χωρίς την χρήση φαρμάκων. Εφαρμόζεται σε ξενοδοχεία, σπίτια, παιδικούς σταθμούς, ακόμα και σε υφασμάτινες επιφάνειες και στρώματα.
Το ειδικό χαρακτηριστικό που μηχανήματος αυτού είναι το είδος του ατμού που παράγεται από το μπόιλερ και η θερμοκρασία του μπορεί να φτάσει στους 180οC σκοτώνοντας όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς(ιοί, μύκητες, βακτήρια κ.α.). Ο ατμός εισχωρεί έως και 30 εκατοστά στους καναπέδες, στα στρώματα και σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία.
Μετά την εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου μπορείτε να εισέλθετε κατευθείαν στο χώρο σας.

Νεφελοψεκασμός

Ο νεφελοψεκασμός είναι μια μέθοδος απολύμανσης που εφαρμόζεται σε όλους κλειστούς χώρες .
Η εκνέφωση πραγματοποιείται με ειδικό βενζινοκίνητο μηχάνημα , το οποίο δημιουργεί ψυχρό νέφος με αποτέλεσμα να υπάρχει ομοιομορφία κατανομής του απολυμαντικού φαρμάκου, το οποίο καλύπτει όλες τις επιφάνειες ακόμα και τις πιο δυσπρόσιτες.
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Απολύμανση με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης

Στην συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιείται ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης 6 atm. Για την αποτελεσματικότερη απολύμανση του χώρου θα πρέπει να προηγηθεί καθαριότητα του χώρου που θα πραγματοποιηθεί ο ψεκασμός.
Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ., είναι άοσμα, βιοδιασπώμενα και δεν προκαλούν διαβρώσεις στις επιφάνειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση από ειδικό!

Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο!

Αποστολή